Jammerbugt Flettekreds

Velkommen

logoJammerbugt Flettekreds – pileflet med glæde

 

DSC_0626Pileflet er et utrolig spændende kunsthåndværk at arbejde med. I Jammerbugt Flettekreds samles vi en gang om måneden for at hygge os sammen med flet og snak. Derudover har vi også mange andre aktiviteter i løbet af året. Årets højdepunkt er vores Pilefestival Bratskov, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Vi er begyndt at have forskellige temaer til vores flettedage. Det er ikke noget, som alle, der møder op skal deltage i. Det er helt frivilligt.

Har du noget, som du godt kunne tænke dig, vi sætter på programmet en lørdag, så lad os endelig vide det. Det kan være noget, du har set billede af på nettet eller bare noget, som du godt kunne tænke dig at blive bedre til. Så finder vi ud af, om vi har mulighed for at tage det op i flettekredsen.

 

Flettelørdage

Vi mødes den første lørdag hver måned og fletter på Brovst Skole. Du kan finde datoerne her

 

 

 

 

 

Et godt kursus med Steen kræver gentagelse

Den 29. og 30. oktober 2016 havde vi vores årlige flettekursus med Steen H. Madsen på Skovsgård Hotel. Som altid var det en fantastisk weekend med masser af flet, læring og hygge. Vi har booket Steen igen i 2017. Sæt kryds i kalenderen den 28.-29. oktober, hvor kurset igen finder sted på Skovsgård Hotel.

 

 


Følg os på facebook.

Har du kommentarer eller mangler du noget på hjemmesiden, så skriv til Hanne Hansen