Jammerbugt Flettekreds

Velkommen

logoJammerbugt Flettekreds – pileflet med glæde

Pileflet er et utrolig spændende kunsthåndværk at arbejde med. I Jammerbugt Flettekreds samles vi en gang om måneden for at hygge os sammen med flet og snak. Derudover har vi også mange andre aktiviteter i løbet af året. Årets højdepunkt er vores Pilefestival Bratskov, som du kan læse mere om længere nede på siden.

DSC_0626Vi er begyndt at have forskellige temaer til vores flettedage. Det er ikke noget, som alle, der møder op skal deltage i. Det er helt frivilligt.

I marts havde vi et tema om “pølseflet” og fik selvfølgelig røde pølser til frokost. I april har vi haft Annelise til at undervise i flet med bark. Det er jo noget, der er nemt at gå til i forhold til opblødning og klargøring.

Har du noget, som du godt kunne tænke dig, vi sætter på programmet en lørdag, så lad os endelig vide det. Det kan være noget, du har set billede af på nettet eller bare noget, som du godt kunne tænke dig at blive bedre til. Så finder vi ud af, om vi har mulighed for at tage det op i flettekredsen.

 

 

Generalforsamling 2017

Der blev afholdt generalforsamling i Jammerbugt Flettekreds 4. februar 2017 kl. 11.00 i sløjdlokalet på Brovst Skole med deltagelse af 28 af foreningens 51 medlemmer.

På generalforsamlingen blev der sammensat en arbejdsgruppe, som fremover skal arrangere Pilefestival Bratskov. Arbejdsgruppen vil snarest kontakte potentielle udstillere til arrangementet. Medlemmerne havde mange input til pilefestivalen, kommende flettedage og andre aktiviteter. Bestyrelsen arbejder videre med idéerne.

Bestyrelsens medlemmer kan ses under kontakt. Referat fra generalforsamlingen vil snarest muligt blive tilgængeligt her på hjemmesiden.

Både før og efter generalforsamlingen producerede 25 flettere fine kurve, blomsterstativer, fuglefoderhuse, vindspil og andre kreative ting. Erfarne flettere hjalp de mindre erfarne i gang, som det er tradition i flettekredsen.

Tak for en god flettedag! 

Ny fletteweekend i 2017

Dato for vores fletteweekend i Fosdalen i 2017 er sat til den 15.-17. september. Sæt kryds i kalenderen og vær med til en fletteweekend med masser af hygge og fordybelse i pileflet.

Et godt kursus med Steen kræver gentagelse

Den 29. og 30. oktober 2016 havde vi vores årlige flettekursus med Steen H. Madsen på Skovsgård Hotel. Som altid var det en fantastisk weekend med masser af flet, læring og hygge. Vi har booket Steen igen i 2017. Sæt kryds i kalenderen den 28.-29. oktober, hvor kurset igen finder sted på Skovsgård Hotel.

 


Følg os på facebook.

Har du kommentarer eller mangler du noget på hjemmesiden, så skriv til Mona Kjær.