Jammerbugt Flettekreds

Velkommen

logoJammerbugt Flettekreds – pileflet med glæde

Pileflet er et utrolig spændende kunsthåndværk at arbejde med. I Jammerbugt Flettekreds samles vi en gang om måneden for at hygge os sammen med flet og snak. Derudover har vi også mange andre aktiviteter i løbet af året. Årets højdepunkt er vores Pilefestival Bratskov, som du kan læse mere om længere nede på siden.

DSC_0626Vi er begyndt at have forskellige temaer til vores flettedage. Det er ikke noget, som alle, der møder op skal deltage i. Det er helt frivilligt.

I marts havde vi et tema om “pølseflet” og fik selvfølgelig røde pølser til frokost. I april har vi haft Annelise til at undervise i flet med bark. Det er jo noget, der er nemt at gå til i forhold til opblødning og klargøring.

Har du noget, som du godt kunne tænke dig, vi sætter på programmet en lørdag, så lad os endelig vide det. Det kan være noget, du har set billede af på nettet eller bare noget, som du godt kunne tænke dig at blive bedre til. Så finder vi ud af, om vi har mulighed for at tage det op i flettekredsen.

 

 

www.jammerbugtflettekreds.dk Pilefestival Bratskov plakat pileflet gratis entré Brovst

Pilefestival Bratskov 2016

…er nu forbi for denne gang. Det har været en rigtig god dag og vi takker alle, der var med eller kiggede forbi. Læs mere her.

Billeder kan findes i vores Galleri under Bratskov 2016. Tak til fotograf Else-Marie Pedersen fra Tempa.

 

 

Næste arrangement i flettekredsen

Den 29. og 30. oktober 2016 har vi vores årlige flettekursus med Steen H. Madsen på Skovsgård Hotel. Vi glæder os til en lærerig weekend i hyggelige omgivelser. Der er ikke flere ledige pladser tilbage, men hold øje med siden her, for mon ikke vi får aftalt en ny dato til næste år igen?

 


Følg os på facebook.

Har du kommentarer eller mangler du noget på hjemmesiden, så skriv til Mona Kjær.