Jammerbugt Flettekreds

Velkommen

logoJammerbugt Flettekreds – pileflet med glæde

Pileflet er et utrolig spændende kunsthåndværk at arbejde med. I Jammerbugt Flettekreds samles vi en gang om måneden for at hygge os sammen med flet og snak. Derudover har vi også mange andre aktiviteter i løbet af året. Årets højdepunkt er vores Pilefestival Bratskov, som du kan læse mere om længere nede på siden.

DSC_0626Vi er begyndt at have forskellige temaer til vores flettedage. Det er ikke noget, som alle, der møder op skal deltage i. Det er helt frivilligt.

Har du noget, som du godt kunne tænke dig, vi sætter på programmet en lørdag, så lad os endelig vide det. Det kan være noget, du har set billede af på nettet eller bare noget, som du godt kunne tænke dig at blive bedre til. Så finder vi ud af, om vi har mulighed for at tage det op i flettekredsen.

 

 

 

 

 

Lørdag den 29. juli kl. 10-16www.jammerbugtflettekreds.dk Pilefestival Bratskov plakat pileflet gratis entré Brovst

Med forårets komme og det går dejligt stærkt, er arrangørerne af Pilefestival Bratskov ligeledes i fuld gang.

Jammerbugt flettekreds åbner igen porten til den smukke park og fylder den med unikke arbejdende boder med hver deres eksklusive kunsthåndværk.
Der vil dagen igennem være noget til fryd for både øje og gane for store som små. Har man som gæst lyst til at udfolde sin kreativitet indenfor pilens verden, vil der ligeledes være mulighed for det. Igen i år, som alle de foregående år, er der gratis entré. Det er bare at møde op, og lade sig rive med i den kreative verden og lade sig inspirere. Der vil deles rigt ud af gode råd og erfaringer, krydret med hygge og snak til gavn og glæde. Du kan se listen over udstillere her
Med disse ord vil vi byde jer alle fra nær og fjern velkommen til en dejlig dag, hvor pilen og dens mangfoldighed vil sprede sig som balsam for sjælen.

 

Ny fletteweekend i 2017

Dato for vores fletteweekend i Fosdalen i 2017 er sat til den 15.-17. september. Sæt kryds i kalenderen og vær med til en fletteweekend med masser af hygge og fordybelse i pileflet.

Et godt kursus med Steen kræver gentagelse

Den 29. og 30. oktober 2016 havde vi vores årlige flettekursus med Steen H. Madsen på Skovsgård Hotel. Som altid var det en fantastisk weekend med masser af flet, læring og hygge. Vi har booket Steen igen i 2017. Sæt kryds i kalenderen den 28.-29. oktober, hvor kurset igen finder sted på Skovsgård Hotel.

 


Følg os på facebook.

Har du kommentarer eller mangler du noget på hjemmesiden, så skriv til Hanne Hansen