Jammerbugt Flettekreds

Velkommen

logoJammerbugt Flettekreds – pileflet med glæde

 

DSC_0626Pileflet er et utrolig spændende kunsthåndværk at arbejde med. I Jammerbugt Flettekreds samles vi en gang om måneden for at hygge os sammen med flet og snak. Derudover har vi også mange andre aktiviteter i løbet af året. Årets højdepunkt er vores Pilefestival Bratskov, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Vi er begyndt at have forskellige temaer til vores flettedage. Det er ikke noget, som alle, der møder op skal deltage i. Det er helt frivilligt.

Har du noget, som du godt kunne tænke dig, vi sætter på programmet en lørdag, så lad os endelig vide det. Det kan være noget, du har set billede af på nettet eller bare noget, som du godt kunne tænke dig at blive bedre til. Så finder vi ud af, om vi har mulighed for at tage det op i flettekredsen.

 

Flettelørdage

Vi mødes den første lørdag hver måned og fletter på Brovst Skole. Du kan finde datoerne her

 

 

 

 

 

Sidste flettelørdag i 2017 er vel overstået. Vi glæder os til vi ses i det nye år

 

 

 

Den 28. og 29. oktober 2018 var 12 gode folk samlet for at lære nyt og/eller forfine deres teknikker.

I front for kurset var Steen Madsen, der igen på fornemmeste vis sørgede for at lære os fletteteknikker og remser så vi lettere kunne huske de selv sammen teknikker. Steen var som altid garant for en god stemning, sjov, hygge og en fuldstændig imponerende evne til at gennemskue og påpege selv meget små fejl! Der blev flettet firkantede kurve, ovale kurve, store brænde kurve, små fine kurve og meget mere.

Mange teknikker var kendte for de fleste af os, men et par kursister fik også lært den smukke åbne teknik irish twist. Meget elegant fra Steen´s hånd blev det også vist, hvordan vi kunne lave ”ører” på kurve. Alt i alt en super god og lærerig weekend.

 

 

 


Følg os på facebook.

Har du kommentarer eller mangler du noget på hjemmesiden, så skriv til Hanne Hansen