Jammerbugt Flettekreds

Velkommen

logoJammerbugt Flettekreds – pileflet med glæde

Pileflet er et utrolig spændende kunsthåndværk at arbejde med. I Jammerbugt Flettekreds samles vi en gang om måneden for at hygge os sammen med flet og snak. Derudover har vi også mange andre aktiviteter i løbet af året. Årets højdepunkt er vores Pilefestival Bratskov, som du kan læse mere om længere nede på siden.
www.jammerbugtflettekreds.dk bark pileflet kunsthåndværk hygge flettekreds Brovst

Vi er begyndt at have forskellige temaer til vores flettedage. Det er ikke noget, som alle, der møder op skal deltage i. Det er helt frivilligt.

I marts havde vi et tema om “pølseflet” og fik selvfølgelig røde pølser til frokost. I april har vi haft Annelise til at undervise i flet med bark. Det er jo noget, der er nemt at gå til i forhold til opblødning og klargøring.

Har du noget, som du godt kunne tænke dig, vi sætter på programmet en lørdag, så lad os endelig vide det. Det kan være noget, du har set billede af på nettet eller bare noget, som du godt kunne tænke dig at blive bedre til. Så finder vi ud af, om vi har mulighed for at tage det op i flettekredsen.

www.jammerbugtflettekreds.dk Pilefestival Bratskov plakat pileflet gratis entré BrovstPilefestival Bratskov 2016

…er nu forbi for denne gang. Det har været en rigtig god dag og vi takker alle, der var med eller kiggede forbi. Læs mere her.

Der vil komme billeder ud på hjemmesiden, så snart vi har modtaget dem fra fotografen. Så vil du kunne se stemningsbilleder fra dagen i vores galleri.

 

 

Næste møde i flettekredsen

Næste gang, Jammerbugt Flettekreds samles til flet er lørdag den 3. september på skolen i Brovst. Har du lyst til at være med, kan du læse mere her på vores hjemmeside om vores forening og hvordan du kommer med.

For medlemmer i Jammerbugt har vi den 16.-18. september vores årlige fletteweekend på Naturcenter Fosdalen. Der kommer snart mere info ud på mail til jer samt mulighed for tilmelding.

Sæt også gerne kryds i kalenderen den 29. og 30 oktober, hvor vi har vores årlige flettekursus med Steen H. Madsen på Skovsgård Hotel. Mere info følger på mail.

 


Følg os på facebook.

Har du kommentarer eller mangler du noget på hjemmesiden, så skriv til Mona Kjær.