Jammerbugt Flettekreds

Arrangementer 2017 – 2018

Kommende arrangementer i flettekredsen

Der vil løbende blive tilføjet arrangementer, som vi bliver inviteret til og deltager i. Så ved du, hvor du kan møde os. Vi lægger vægt på, at vi deltager med et arbejdende værksted, så besøgende kan se processen i vores arbejde, hvis det ellers kan lade sig gøre. Vi fortæller gerne om arbejdet med pil og om vores flettekreds. Er du interesseret i at få pileflet med til din udstilling eller dit marked, kan du kontakte vores formand Helle Thorhauge på mail eller telefon (3050 2464).

Derudover har vi også interne arrangementer i flettekredsen som fx vores fletteweekend (som regel i september) og forskellige kurser. Kurser m.m. er oftest forbeholdt vores medlemmer, medmindre andet bliver annonceret. Er du medlem og har en god idé til et kursus med en bestemt underviser, er du ligeledes velkommen til at kontakte formanden eller bestyrelsen. Vi er altid åbne for nye forslag.

  • 28.-29. oktober 2017: Flettekursus med Steen Madsen på Skovsgård Hotel
  • 28. juli 2018: Pilefletfestival på Bratskov
  • 28.-30. september 2018: Fletteweekend i Fosdalen

Når vi er samlet i flettekredsen en hel weekend, hvor vi enten er på kursus eller “bare” er samlet til intensiv flet med flere timer end til vores sædvanlige flettelørdage, er der plads til fordybelse og læring.

 

Kursus med Steen på Skovsgård Hotel

jammerbugtflettekreds.dk kursus arrangementer Skovsgård Hotel pilefletNy dato for kursus med Steen Madsen i 2017 er den 28.-29. oktober 2017. Igen vil kurset finde sted i lokalerne på Skovsgård Hotel. Kurset er forbeholdt vores egne medlemmer. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

 

 

 

 

 Flettelørdage:

Se datoer for flettelørdage her eller på facebook