Jammerbugt Flettekreds

Arrangementer 2017

Kommende arrangementer i flettekredsen

Der vil løbende blive tilføjet arrangementer, som vi bliver inviteret til og deltager i. Så ved du, hvor du kan møde os. Vi lægger vægt på, at vi deltager med et arbejdende værksted, så besøgende kan se processen i vores arbejde, hvis det ellers kan lade sig gøre. Vi fortæller gerne om arbejdet med pil og om vores flettekreds. Er du interesseret i at få pileflet med til din udstilling eller dit marked, kan du kontakte vores formand Helle Thorhauge på mail eller telefon (3050 2464).

Derudover har vi også interne arrangementer i flettekredsen som fx vores fletteweekend (som regel i september) og forskellige kurser. Kurser m.m. er oftest forbeholdt vores medlemmer, medmindre andet bliver annonceret. Er du medlem og har en god idé til et kursus med en bestemt underviser, er du ligeledes velkommen til at kontakte formanden eller bestyrelsen. Vi er altid åbne for nye forslag.

  • 6. maj: Åbent hus i anledning af Pilens Dag på Brovst Skole kl. 10-12
  • 13.-14. maj: Uldfestival Saltum
  • 20. maj: Kreativ Marked, Biersted
  • 17. juni: Havens Dag i Østre Anlæg, Aalborg
  • 26. juni – 13. august: Råvaremarked, Blokhus
  • 29. juli: Pilefestival Bratskov kl. 10-16
  • 15.-17. september: Fletteweekend i Fosdalen
  • 28.-29. oktober: Flettekursus med Steen Madsen på Skovsgård Hotel

Når vi er samlet i flettekredsen en hel weekend, hvor vi enten er på kursus eller “bare” er samlet til intensiv flet med flere timer end til vores sædvanlige flettelørdage, er der plads til fordybelse og læring.

Pilefestival Bratskov – den 29. juli 2017 kl. 10-16

Med forårets komme og det går dejligt stærkt, er arrangørerne af Pilefestival Bratskov ligeledes i fuld gang.
Jammerbugt flettekreds åbner igen porten til den smukke park og fylder den med unikke arbejdende boder med hver deres eksklusive kunsthåndværk.
Der vil dagen igennem være noget til fryd for både øje og gane for store som små. Har man som gæst lyst til at udfolde sin kreativitet indenfor pilens verden, vil der ligeledes være mulighed for det.
Igen i år, som alle de foregående år, er der gratis entré. Det er bare at møde op, og lade sig rive med i den kreative verden og lade sig inspirere. Der vil deles rigt ud af gode råd og erfaringer, krydret med hygge og snak til gavn og glæde.
Med disse ord vil vi byde jer alle fra nær og fjern velkommen til en dejlig dag, hvor pilen og dens mangfoldighed vil sprede sig som balsam for sjælen.
Med venlig hilsen Jammerbugt Flettekreds

Kursus med Steen på Skovsgård Hotel

jammerbugtflettekreds.dk kursus arrangementer Skovsgård Hotel pilefletNy dato for kursus med Steen Madsen i 2017 er den 28.-29. oktober 2017. Igen vil kurset finde sted i lokalerne på Skovsgård Hotel. Kurset er forbeholdt vores egne medlemmer. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.