Jammerbugt Flettekreds

Pileflet med glæde

logo

Velkommen til vores hjemmeside

Her i det tidlige efterår afholdt Jammerbugt Flettekreds sin årlige fletteweekend i Fosdalen i den smukke Jammerbugt. Der havde 11 flettere fra foreningen sat hinanden stævne til 3 dejlige og fornøjelige flettedage. Der blev flettet både stort og småt og med div. udfordringer og nye teknikker - sikke fine ting det blev til!!!! Inden vi forlod Fosdalen søndag – var datoen for næste års` arrangement fastlagt!!!!

Tak piger for endnu en fantastisk weekend!!!!!

Vores Flettelørdage på Brovst skole er også skudt godt i gang. Antallet af flettere er ikke voldsom stor, men mon ikke det kommer, når de kolde tider nærmer sig. Sidst gang vi flettede, afholde vores mandlige fletter Knud Erik – et lille oplæg om hvordan han vælger pil/sort/antal og planlægger alt til mindste detalje inden pilen bliver lagt i blød. Dette gøres bla. for at mindske spild. Vi takker ham mange gange for hjælpen!!

Nu hvor efteråret er godt på vej og bladene så småt er begyndt at drysse af pilen, bliver det altid spændende at se, hvordan årets høst bliver. Særlig spændende syntes jeg det er i år, grundet den varme sommer vi har haft. Håber det bedste og god høst til jer alle ude i det ganske land

De bedste flettehilsner

Helle Thorhauge

Arrangementer

Flettelørdage

Galleri

Tidligere arrangementer

Flettekredsen

Kontakt

 

Følg os på facebook og instagram