Jammerbugt Flettekreds

Pileflet med glæde

logo

PILEFESTIVAL BRATSKOV 2022
- endnu en fantastisk begivenhedsrig dag – den 15. af slagsen
Alle gæster blev budt velkommen af Hr. Pil og 2 fruer
Årets festival startede med en tale af formanden, hvor efter ordet gik til Else Marie fra Tempa – så var dagen var skudt i gang.

Formålet med en pilefestival er først og fremmest, at skabe interesse for pilen.
Pilen skabes til en brugsgenstand – kunst – og ikke mindst til glæde, fornøjelse og samhørighed. Glæden ved at kunne skabe noget så unikt som feks. sin egen kurv – fylde den med beundring og blive, ja, næsten blød omkring hjertet af glæde - det er da en fornøjelse. Den følelse af at have skabt noget brugbart, tror jeg alle hobbyfolk kender til og er stolte af!! Med alt dette blandet godt sammen, har vi en pilefestival, hvor alle boder gør alt hvad de kan, for at udbrede deres passion til de mange interesserede og lyttende gæster. Især i disse tider, er det vigtigt med nørkleriet og finde ro, samtidig med at holde håndværket i hævt.

Dagen lang var den smukke have fyldt med glade besøgende fra nær og fjern. Der var travlt i alle boder med købelystne gæster og haven summede af liv!!! Der blev købt materialer i stor stil, til kommende værker i de små hjem. Jo jo – interesse for håndværket er der!!

For at sådan en PILEFESTIVAL kan blive til, er der en flok af kredsens medlemmer samt bestyrelse og ægtefælder, der tager fat og giver den hele armen. I skal ALLE – ingen nævnt og ingen glemt – have en STORT TAK for hjælpen.

En STOR TAK skal naturligvis også lyde til alle vores udstillere og gæster, som kom fra nær og fjern. Tak, fordi i tager her op til Jammerbugten og gør PILEFESTIVAL BRATSKOV til sådan en FANTASTISK dag!!!!!

Knapt nok er et arrangement overstået, inden årshjulet for aktiviteter starter for Jammerbugt Flettekreds.
Den 3. september er der igen tid til fletterier på Brovst skole. Har du lyst til at være/se med, så ta` gerne kontakt til undertegnede. Ellers er det hver den 1. lørdag i måneden. Se datoer her på hjemmesiden.
Og – sidst i september afholdes der fletteweekend for foreningens medlemmer, i vores natur-skønne Fosdalen, hvor der gives max gazz på flet og hygge!!!
Med disse ord, vil jeg på egne og Jammerbugt Flettekredsens vegne, sige TAK for nu.
Helle Thorhauge

Arrangementer

Flettelørdage

Galleri

Tidligere arrangementer

Flettekredsen

Kontakt

 

Følg os på facebook og instagram