Jammerbugt Flettekreds

Jammerbugt Flettekreds

Pileflet med glæde

logo

Pileflet er et utrolig spændende kunsthåndværk at arbejde med. I Jammerbugt Flettekreds samles vi en gang om måneden for at hygge os sammen med flet og snak. Derudover har vi også mange andre aktiviteter i løbet af året. Årets højdepunkt er vores Pilefestival Bratskov, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Arrangementer

Flettelørdage

Billede 04-03-2018 12.04.31

Galleri

Tidligere arrangementer

jammerbugtflettekreds.dk arrangementer fletteweekend Fosdalen pileflet fordybelse

Flettekredsen

Kontakt

Hover Box Element

For 12. gang i år og med sol og vind i hår………….

– sådan begyndte min åbningstale til årets Pilefestival Bratskov, og det må man sige holdt stik hele dagen.

Vi plejer at være ”lidt” kendt for regn, meeen ikk denne gang. Solen strålede om kap med de 40 udstillere, og den fik kamp til stregen.

Festivalen begyndte med fornem besøg – nemlig af vores alle sammen`s H.C. Andersen. Han gjorde sin fornemste entre` i kjole og hvidt med høj hat og stok. Hilste galant på gæsterne i haven og berettede om et af sine digte – Et digt om konerne som bla. handler om en kurv og hvad sådan en` kan føre med sig. 

Snoren (nej pilen) blev klippet og dagen var skudt i gang.

Det blev en FANTASTISK dag hvor alt bare klappede og alle var glade og tilfredse. Alle svedte tran, og med et dejligt smil på læben og latter, gled dagen på bedste vis.

ALT SAMMEN TAKKE VÆRE MINE UDSTILLERE OG HÅRDT ARBEJDENDE MEDLEMMER OG ÆGTEFÆLLER AF JAMMERBUGT FLETTEKREDS – uden jer var der ingen Pilefestival.

Jeg TAKKER jer ALLE, af hele mit hjerte, for jeres FANTASTISKE indsats. Det var den der gjorde, at så mange besøgende – kvinder, mænd og børn, fik den bedst mulige oplevelse med hjem i bagagen, og forhåbentlig får lyst til endnu et besøg til næste år, samt udbrede deres oplevelse til andre.

Til slut vil jeg også TAKKE alle jer gæster, der slog vejen forbi Pilefestival Bratskov og vores skønne plet her oppe i Jammerbugten.

Jammerbugt Flettekreds og jeg ønsker jer alle alt godt, og håber vi ses igen til næste år

LØRDAG D. 27. JULI 2019

                                              

          Mvh. Helle Thorhauge  –  Formand Jammerbugt Flettekreds

Følg os på facebook og instagram

Har du kommentarer eller mangler du noget på hjemmesiden, så skriv til Hanne Hansen