Jammerbugt Flettekreds

Flettekredsen - hvem er vi?

Flettekredsen i Jammerbugt kommune holder til på Brovst Skole, hvor vi mødes den første lørdag i måneden fra september til juni, dog kan der være ændringer pga. helligdage. Du kan se vores flettedatoer her.

Jammerbugt Flettekreds pileflet flettelørdag flettekredsen

Vi er omkring 50 medlemmer og har eksisteret siden september 2001. Det er Jammerbugt Flettekreds, der suverænt står bag arrangementet Pilefestival Bratskov (tidligere Pileflet- og Kunsthåndværker Marked), der hvert år finder sted den sidste lørdag i juli i parken på Herregården Bratskov i Brovst.

Jammerbugt Flettekreds pileflet flettelørdag
Jammerbugt Flettekreds pileflet bark

Flettelørdage

Vores flettelørdage finder sted i sløjdlokalet på Brovst Skole den første lørdag i måneden, medmindre andet er meldt ud. Vi starter med morgenmad, sang, praktisk info og en pilesnaps kl. 9. Der er købt morgenmad ind, men kaffe/te skal man selv sørge for.

Man betaler 25 kr. for hver mødegang ud over de 100 kr., vi giver i årskontingent. Den første gang, man møder op til en flettelørdag er en gratis prøvegang for at se, om det er noget, man kunne tænke sig at være med i.

Man medbringer selv sit eget flettemateriale (pil, bark, peddigrør m.m.). Er man ny på området, er det muligt at bestille pil ved formand Helle Thorhauge den første gang, så man lige kan komme i gang. Tilmelding er nødvendig, når man ikke har været med før og sker til Helle Thorhauge.

Jammerbugt Flettekreds pileflet bark flettekredsenDer er som udgangspunkt ingen undervisning til vores flettelørdage, men vi hjælper hinanden undervejs i vores forskellige fletteprojekter. Sommetider vil der være temaer, som man kan være med i, hvis man har lyst. Det kan være flet i bark, en bestemt fletteteknik, frisk pil eller andet. Såvel nybegyndere som øvede flettere er velkomne.

Der er ikke noget sluttidspunkt sat på vores flettelørdage. Man medbringer selv madpakke til resten af dagen og som tiden går, tynder det ud i medlemmerne, indtil de sidste går sidst på eftermiddagen.

Om foreningen

Jammerbugt Flettekreds er en forening med en bestyrelse og vi afholder generalforsamling i forbindelse med flettelørdagen i februar hvert år.

Her kan du se vedtægter og seneste referater fra generalforsamlingerne: